InterieurAstrovac: vernieuwend stofzuigersysteem

Johan de Graaf2 jaar geleden4 min

Wil jij jouw huis zo schoon mogelijk houden? Hoewel je misschien al een stofzuiger in huis hebt, is dit niet altijd de oplossing. Veel stofzuigers maken je woning niet écht stofvrij en zo worden stofmijt, pollen en bacteriën gewoon weer de lucht in geblazen. Hier komt een einde aan met het nieuwe stofzuigersysteem van Astrovac. Dit systeem is gezonder, stiller en krachtiger, voor een echt schoon huis!

Hoe werkt het?

Astrovac is een centraal stofzuigersysteem, waarmee je de slang kunt verbinden met zogenaamde stofcontacten in de muur. Deze stofcontacten staan weer allemaal in verbinding met een grote unit, waar al het stof in wordt opgevangen. Je hebt dus geen last meer van een te kort snoer, omdat je deze helemaal niet gebruikt. De lengte van de slang kun je bij aanschaf kiezen. Ook bepaal je zelf waar de stofcontacten worden geplaatst, zodat je altijd overal makkelijk bij kunt komen, ook in de kleine en afgelegen hoekjes.

Gezonder en krachtiger

Waar bij de meeste stofzuigers de gefilterde stof de lucht weer in wordt geblazen, is dit bij de Astrovac niet het geval. Bij Astrovac wordt alles door de slag in de unit geblazen, en heb je dus een veel gezondere lucht, waarbij het stof echt weg is. Daarnaast is je huis schoner dan ooit met de krachtige werking van het stofzuigersysteem. De sterke zuigkracht haalt zelfs de meest hardnekkige stofdeeltjes en bacteriën van de grond, je meubels of het bed af. Je woning wordt daadwerkelijk stofvrij en dit is voor iedereen een uitkomst. Voor mensen met stofallergie is dit systeem helemaal behulpzaam.

Schoon en stil

Dit systeem wordt al jaren gebruikt in het schoonhouden van panden, winkels en kantoren, maar ook huizen kunnen er dus perfect mee schoongehouden worden. Ben je dat lawaai van de stofzuiger ook zo zat? Met het Astrovac systeem heb je hier geen last meer van, want hij is een stuk stiller en maakt dus geen herrie. Het lage geluidsniveau zorgt ervoor dat jij en iedereen om je heen geen last meer hebt van het bekende stofzuigersgeluid. Je kunt bij aanschaf van een Astrovac stofzuigersysteem uit meerdere units kiezen. De een is sterker dan de ander, en er kan ook verschil zitten in het geluidsniveau. Uiteindelijk ben je zonder twijfel beter uit met dit systeem.